Tortilla în stil italian

Perfect pentru rețetă
Gold
Părerea lumii
Partajează

Ingrediente

Lipie2 buc
Sos de roșii2 dl
Mozzarella rasă200 g
Sare, piper, chilli
Oregano, ierburi aromatice
Făină pentru panare
Ouă2 buc
Pesmet Ditrói
Ulei

Pași

1Se fierbe sosul de roșii și se condimentează cu sare, piper, chilli, oregano și ierburi aromatice.
2Se taie lipia în două și se unge cu sosul de roșii, se rulează în formă de pâlnie și se presară deasupra mozzarella.
3Se trece prin făină, apoi prin oul bătut.
4Se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
5Se încinge uleiul într-o tigaie 180 °C, se adaugă lipia și se prăjește până când devine aurie.
1Se fierbe sosul de roșii și se condimentează cu sare, piper, chilli, oregano și ierburi aromatice.
2Se taie lipia în două și se unge cu sosul de roșii, se rulează în formă de pâlnie și se presară deasupra mozzarella.
3Se trece prin făină, apoi prin oul bătut.
4Se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
5Se încinge uleiul într-o tigaie 180 °C, se adaugă lipia și se prăjește până când devine aurie.

Tag-uri