Lipie | 2 buc |
Sos de roșii | 2 dl |
Mozzarella rasă | 200 g |
Sare, piper, chilli | |
Oregano, ierburi aromatice | |
Făină pentru panare | |
Ouă | 2 buc |
Pesmet Ditrói | |
Ulei |
1 | Se fierbe sosul de roșii și se condimentează cu sare, piper, chilli, oregano și ierburi aromatice. |
2 | Se taie lipia în două și se unge cu sosul de roșii, se rulează în formă de pâlnie și se presară deasupra mozzarella. |
3 | Se trece prin făină, apoi prin oul bătut. |
4 | Se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
5 | Se încinge uleiul într-o tigaie 180 °C, se adaugă lipia și se prăjește până când devine aurie. |
1 | Se fierbe sosul de roșii și se condimentează cu sare, piper, chilli, oregano și ierburi aromatice. |
2 | Se taie lipia în două și se unge cu sosul de roșii, se rulează în formă de pâlnie și se presară deasupra mozzarella. |
3 | Se trece prin făină, apoi prin oul bătut. |
4 | Se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
5 | Se încinge uleiul într-o tigaie 180 °C, se adaugă lipia și se prăjește până când devine aurie. |