Merită de știutdespre noi

Află istoria noastră!

2019– Compania alături de Brutăria Ditrói demarează investiție și începe să construiască o nouă fabrică în Municipiul Gheorgheni, pentru fabricarea pesmetului de înaltă calitate.
2023– Compania finalizează Fabrica de pesmet în Municipiul Gheorgheni și începe producția.
2023– Societatea primește certificarea ISO 9001, ISO 22000, pentru producția de pâine și fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie.
2024– Fabrica de Pesmet lansează șapte tipuri de pesmet pe piață.

În inima Transilvaniei am deschis oficial cea mai mare fabrică de pesmet din România. Producţia noastră este în permanenţă în funcţiune și produsele noastre suscită un mare interes pe piaţă. Pesmetul Ditrói este fabricat din ingrediente naturale. Acesta conţine făină, drojdie, sare și apă, toate din surse naturale controlate. Scopul nostru este de a crea diferite pesmeturi cu diferite arome și condimente, atât din regiunea noastră, cât și din Europa. Ingredientele sunt aceleași, dar granulaţia lor este diferită. Pesmetul este recunoscută pentru consistenţa sa, pentru capacitatea sa de a conferi preparatelor o crustă crocantă, o culoare auriu-maronie și un plus de savoare. Noi am creat mai multe tipuri de pesmet, dar granulaţia o alegi după cum îţi place să prepari carnea, cât de crocant îţi place crusta și câtă textură vrei să adaugi alimentelor prăjite.

În fabrica noastră, momentan producem opt tipuri de pesmet și fiecare tip recomandăm pentru diferite reţete culinare:

Tipuri de pesmet:

  • Classic 1000
  • Classic 1200
  • Classic 1400
  • Classic 1600
  • Gold
  • Orange
  • Premium
  • Rustic

Iată procedura de fabricare a pesmetului!