Pulpă de iepure pane cu sos dijon

Perfect pentru rețetă
Classic 1200
Părerea lumii
Partajează

Ingrediente

Pulpă de iepure4 buc
Sare, piper
Rozmaring
Muștar dijon50 g
Smântănă100 g
Făină pentru panare
Ouă1 buc
Pesmet Ditrói
Ulei

Pași

1Se condimentează pulpele de iepure și se coace în cuptor.
2Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare.
3Pulpele de iepure se trece prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
4Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C și se adaugă pulpele de iepure și se prăjește până când devin aurii.
5Smântâna se amestecă cu muștarul dijon, se încălzește și se îngroașă cu puțină făină sau amidon și se condimentează cu sare, după gust.
1Se condimentează pulpele de iepure și se coace în cuptor.
2Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare.
3Pulpele de iepure se trece prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
4Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C și se adaugă pulpele de iepure și se prăjește până când devin aurii.
5Smântâna se amestecă cu muștarul dijon, se încălzește și se îngroașă cu puțină făină sau amidon și se condimentează cu sare, după gust.

Tag-uri