Pulpă de iepure | 4 buc |
Sare, piper | |
Rozmaring | |
Muștar dijon | 50 g |
Smântănă | 100 g |
Făină pentru panare | |
Ouă | 1 buc |
Pesmet Ditrói | |
Ulei |
1 | Se condimentează pulpele de iepure și se coace în cuptor. |
2 | Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare. |
3 | Pulpele de iepure se trece prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
4 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C și se adaugă pulpele de iepure și se prăjește până când devin aurii. |
5 | Smântâna se amestecă cu muștarul dijon, se încălzește și se îngroașă cu puțină făină sau amidon și se condimentează cu sare, după gust. |
1 | Se condimentează pulpele de iepure și se coace în cuptor. |
2 | Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare. |
3 | Pulpele de iepure se trece prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
4 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C și se adaugă pulpele de iepure și se prăjește până când devin aurii. |
5 | Smântâna se amestecă cu muștarul dijon, se încălzește și se îngroașă cu puțină făină sau amidon și se condimentează cu sare, după gust. |