Ceapă | 4 buc |
Brânză topită | 200 g |
Smântănă | 100 g |
Sare, piper | |
Pătrunjel verde | după gust |
Ouă | 1 buc |
Pesmet Ditrói | |
Ulei |
1 | Se curăță ceapa, dar se lasă rădăcinile, se spală și se taie în 12 bucăți, astfel încât ceapa să se deschidă. |
2 | Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare. |
3 | Ceapa tăiată se trece prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
4 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C și se adaugă ceapa și se prăjește până când devine aurie. |
5 | Brânza topită se amestecă cu smântăna și se condimentează cu sare, piper și pătrunjel verde. |
6 | Se servește ceapa cu sosul de brânză. |
1 | Se curăță ceapa, dar se lasă rădăcinile, se spală și se taie în 12 bucăți, astfel încât ceapa să se deschidă. |
2 | Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare. |
3 | Ceapa tăiată se trece prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
4 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C și se adaugă ceapa și se prăjește până când devine aurie. |
5 | Brânza topită se amestecă cu smântăna și se condimentează cu sare, piper și pătrunjel verde. |
6 | Se servește ceapa cu sosul de brânză. |