Ceapă prăjită cu sos de brânză

Perfect pentru rețetă
Classic 1200
Părerea lumii
Partajează

Ingrediente

Ceapă4 buc
Brânză topită200 g
Smântănă100 g
Sare, piper
Pătrunjel verdedupă gust
Ouă1 buc
Pesmet Ditrói
Ulei

Pași

1Se curăță ceapa, dar se lasă rădăcinile, se spală și se taie în 12 bucăți, astfel încât ceapa să se deschidă.
2Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare.
3Ceapa tăiată se trece prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
4Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C și se adaugă ceapa și se prăjește până când devine aurie.
5Brânza topită se amestecă cu smântăna și se condimentează cu sare, piper și pătrunjel verde.
6Se servește ceapa cu sosul de brânză.
1Se curăță ceapa, dar se lasă rădăcinile, se spală și se taie în 12 bucăți, astfel încât ceapa să se deschidă.
2Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare.
3Ceapa tăiată se trece prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
4Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C și se adaugă ceapa și se prăjește până când devine aurie.
5Brânza topită se amestecă cu smântăna și se condimentează cu sare, piper și pătrunjel verde.
6Se servește ceapa cu sosul de brânză.

Tag-uri