Clătite cu cocos și brânză de vaci

Perfect pentru rețetă
Classic 1200
Părerea lumii
Partajează

Ingrediente

Clătite4 buc
Brânză de vacă200 g
Fulgi de cocos100 g
Lapte500 ml
Zahăr pudră50 g
Pudincă de vanilie1 plic
Zahăr vanilinat1 plic
Făină pentru panare
Ouă1
Pesmet Ditrói
Ulei

Pași

1Se pregătesc 4 clătite și se lasă la răcit.
2Se fierbe 300 ml de lapte îmrepună cu fulgile de cocos, se adaugă restul de lapte cu pudinca de vanilie și se fierbe până când se omogenizează.
3Se adaugă brânza de vaci, împreună cu zahărul și cu zahărul vanilinat și se amestecă.
4Umplutura se întinde pe clătite, după care le înfășurăm.
5Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare.
6Clătitele se trec prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
7Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C și se adaugă clătitele și se prăjesc până când devin aurii.
1Se pregătesc 4 clătite și se lasă la răcit.
2Se fierbe 300 ml de lapte îmrepună cu fulgile de cocos, se adaugă restul de lapte cu pudinca de vanilie și se fierbe până când se omogenizează.
3Se adaugă brânza de vaci, împreună cu zahărul și cu zahărul vanilinat și se amestecă.
4Umplutura se întinde pe clătite, după care le înfășurăm.
5Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare.
6Clătitele se trec prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
7Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C și se adaugă clătitele și se prăjesc până când devin aurii.

Tag-uri