Clătite | 4 buc |
Brânză de vacă | 200 g |
Fulgi de cocos | 100 g |
Lapte | 500 ml |
Zahăr pudră | 50 g |
Pudincă de vanilie | 1 plic |
Zahăr vanilinat | 1 plic |
Făină pentru panare | |
Ouă | 1 |
Pesmet Ditrói | |
Ulei |
1 | Se pregătesc 4 clătite și se lasă la răcit. |
2 | Se fierbe 300 ml de lapte îmrepună cu fulgile de cocos, se adaugă restul de lapte cu pudinca de vanilie și se fierbe până când se omogenizează. |
3 | Se adaugă brânza de vaci, împreună cu zahărul și cu zahărul vanilinat și se amestecă. |
4 | Umplutura se întinde pe clătite, după care le înfășurăm. |
5 | Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare. |
6 | Clătitele se trec prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
7 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C și se adaugă clătitele și se prăjesc până când devin aurii. |
1 | Se pregătesc 4 clătite și se lasă la răcit. |
2 | Se fierbe 300 ml de lapte îmrepună cu fulgile de cocos, se adaugă restul de lapte cu pudinca de vanilie și se fierbe până când se omogenizează. |
3 | Se adaugă brânza de vaci, împreună cu zahărul și cu zahărul vanilinat și se amestecă. |
4 | Umplutura se întinde pe clătite, după care le înfășurăm. |
5 | Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare. |
6 | Clătitele se trec prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
7 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C și se adaugă clătitele și se prăjesc până când devin aurii. |