Clătite cu căpșuni și brânză de vaci

Perfect pentru rețetă
Classic 1200
Părerea lumii
Partajează

Ingrediente

Clătite4 buc
Brânză de vacă200 g
Căpșuni8 buc
Zahăr pudră50 g
Zahăr vanilinat1 plic
Făină
Ouă1
Pesmet Ditróidupă gust
Ulei

Pași

1Se pregătesc 4 clătite și se lasă la răcit.
2Brânza de vacă se zdrobește, se taie căpșunile în bucăți și se amestecă împreună cu zahărul pudră și cu zahărul vanilat.
3Umplutura se întinde pe clătite, după care se formează în pătrățele.
4Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare.
5Clătitele se trec prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
6Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C și se adaugă clătitele și se prăjesc până când devin aurii.
1Se pregătesc 4 clătite și se lasă la răcit.
2Brânza de vacă se zdrobește, se taie căpșunile în bucăți și se amestecă împreună cu zahărul pudră și cu zahărul vanilat.
3Umplutura se întinde pe clătite, după care se formează în pătrățele.
4Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare.
5Clătitele se trec prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
6Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C și se adaugă clătitele și se prăjesc până când devin aurii.

Tag-uri