Paste cu pesmet și cu gem de măceșe roșii

Perfect pentru rețetă
Classic 1000
Părerea lumii
Partajează

Ingrediente

Paste făinoase largi250 g
Untură2 linguri
Scorțișoară2 lingurițe
Zahăr pudră3 linguri
Pesmet Ditróidupă gust
Gem de măceșe roșii100 g

Pași

1Se fierb pastele în apă sărată, după care se scurg.
2Se topește untura, se adaugă pesmetul și se prăjește până când se rumenesc, se adaugă scorțișoara și zahărul pudră și se amestecă.
3Se așează pastele fierți în pesmet și se rulează bine de tot.
4Se servește cu gem de măceșe roșii.
1Se fierb pastele în apă sărată, după care se scurg.
2Se topește untura, se adaugă pesmetul și se prăjește până când se rumenesc, se adaugă scorțișoara și zahărul pudră și se amestecă.
3Se așează pastele fierți în pesmet și se rulează bine de tot.
4Se servește cu gem de măceșe roșii.

Tag-uri