Paste făinoase largi | 250 g |
Untură | 2 linguri |
Scorțișoară | 2 lingurițe |
Zahăr pudră | 3 linguri |
Pesmet Ditrói | după gust |
Gem de măceșe roșii | 100 g |
1 | Se fierb pastele în apă sărată, după care se scurg. |
2 | Se topește untura, se adaugă pesmetul și se prăjește până când se rumenesc, se adaugă scorțișoara și zahărul pudră și se amestecă. |
3 | Se așează pastele fierți în pesmet și se rulează bine de tot. |
4 | Se servește cu gem de măceșe roșii. |
1 | Se fierb pastele în apă sărată, după care se scurg. |
2 | Se topește untura, se adaugă pesmetul și se prăjește până când se rumenesc, se adaugă scorțișoara și zahărul pudră și se amestecă. |
3 | Se așează pastele fierți în pesmet și se rulează bine de tot. |
4 | Se servește cu gem de măceșe roșii. |