Chifteluțe cu cașcaval și cu varza kale și porumb fierte

Perfect pentru rețetă
Classic 1600
Părerea lumii
Partajează

Ingrediente

Carne tocată600 g
Mozzarella200 g
Varză Kale500 g
Porumb500 g
Curry2 g
Sare, piper
Boia de ardei, usturoi granulat
Făină pentru panare
Ouă2
Pesmet Ditrói
Ulei

Pași

1Se prăjește carnea tocată și se condimentează după gust, apoi se lasă să se răcească.
2Se rade mozzarella și se adaugă la carnea tocată, se amestecă cu un ou și puțin covrig, apoi se formează chifteluțele.
3Între timp, se sotează varza și porumbul și se condimentează cu sare și piper după gust.
4Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare.
5Chifteluțele se trec prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
6Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă chifteluțele și se prăjesc până când devin aurii.
7Chifteluțele cu cașcaval se servește cu varză kale și porumb fiert.
1Se prăjește carnea tocată și se condimentează după gust, apoi se lasă să se răcească.
2Se rade mozzarella și se adaugă la carnea tocată, se amestecă cu un ou și puțin covrig, apoi se formează chifteluțele.
3Între timp, se sotează varza și porumbul și se condimentează cu sare și piper după gust.
4Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare.
5Chifteluțele se trec prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
6Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă chifteluțele și se prăjesc până când devin aurii.
7Chifteluțele cu cașcaval se servește cu varză kale și porumb fiert.

Tag-uri