Chifteluțe cu cascaval și cu varză kale și porumb fierte

Perfect pentru rețetă
Classic 1600
Părerea lumii
Partajează

Ingrediente

Carne tocată600 g
Mozzarella200 g
Varză kale500 g
Porumb500 g
Curry2 g
Sare
Piper
Boia de ardei
Usturoi granulat
Făină pentru panare
Ouă2
Pesmet Ditrói
Ulei

Pași

1Se prăjește carnea tocată și se condimentează după gust, apoi se lasă să se răcească.
2
3Se rade mozzarella și se adaugă la carnea tocată, se amestecă cu un ou și puțin covrig, apoi se formează chifteluțele.
4Între timp, se sotează varza și porumbul și se condimentează cu sare și piper după gust.
5Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare.
6Chifteluțele se trec prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
7Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă chifteluțele și se prăjesc până când devin aurii.
8Chifteluțele cu cașcaval se servește cu varză kale și porumb fiert.
1Se prăjește carnea tocată și se condimentează după gust, apoi se lasă să se răcească.
2
3Se rade mozzarella și se adaugă la carnea tocată, se amestecă cu un ou și puțin covrig, apoi se formează chifteluțele.
4Între timp, se sotează varza și porumbul și se condimentează cu sare și piper după gust.
5Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare.
6Chifteluțele se trec prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
7Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă chifteluțele și se prăjesc până când devin aurii.
8Chifteluțele cu cașcaval se servește cu varză kale și porumb fiert.

Tag-uri