Carne tocată | 600 g |
Mozzarella | 200 g |
Varză kale | 500 g |
Porumb | 500 g |
Curry | 2 g |
Sare | |
Piper | |
Boia de ardei | |
Usturoi granulat | |
Făină pentru panare | |
Ouă | 2 |
Pesmet Ditrói | |
Ulei |
1 | Se prăjește carnea tocată și se condimentează după gust, apoi se lasă să se răcească. |
2 | |
3 | Se rade mozzarella și se adaugă la carnea tocată, se amestecă cu un ou și puțin covrig, apoi se formează chifteluțele. |
4 | Între timp, se sotează varza și porumbul și se condimentează cu sare și piper după gust. |
5 | Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare. |
6 | Chifteluțele se trec prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
7 | Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă chifteluțele și se prăjesc până când devin aurii. |
8 | Chifteluțele cu cașcaval se servește cu varză kale și porumb fiert. |
1 | Se prăjește carnea tocată și se condimentează după gust, apoi se lasă să se răcească. |
2 | |
3 | Se rade mozzarella și se adaugă la carnea tocată, se amestecă cu un ou și puțin covrig, apoi se formează chifteluțele. |
4 | Între timp, se sotează varza și porumbul și se condimentează cu sare și piper după gust. |
5 | Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare. |
6 | Chifteluțele se trec prin făină, apoi prin oul bătut și se învelește prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
7 | Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă chifteluțele și se prăjesc până când devin aurii. |
8 | Chifteluțele cu cașcaval se servește cu varză kale și porumb fiert. |