Creveți pane cu salată Iceberg

Perfect pentru rețetă
Classic 1600
Părerea lumii
Partajează

Ingrediente

creveți800 g
salată Iceberg600 g
sare, piper,
făină pentru panare
ouă4
Pesmet Ditrói
ulei

Pași

1Se curăță creveții și se condimentează cu sare și piper.
2
3Între timp, se mărunțește salata iceberg pentru servire.
4Se trec creveții prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește creveții prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
5Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C, se adaugă creveții înveliți și se prăjește până când devine auriu.
6Creveții pane se servește cu salată Iceberg.
1Se curăță creveții și se condimentează cu sare și piper.
2
3Între timp, se mărunțește salata iceberg pentru servire.
4Se trec creveții prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește creveții prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
5Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C, se adaugă creveții înveliți și se prăjește până când devine auriu.
6Creveții pane se servește cu salată Iceberg.

Tag-uri