creveți | 800 g |
salată Iceberg | 600 g |
sare, piper, | |
făină pentru panare | |
ouă | 4 |
Pesmet Ditrói | |
ulei |
1 | Se curăță creveții și se condimentează cu sare și piper. |
2 | |
3 | Între timp, se mărunțește salata iceberg pentru servire. |
4 | Se trec creveții prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește creveții prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
5 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C, se adaugă creveții înveliți și se prăjește până când devine auriu. |
6 | Creveții pane se servește cu salată Iceberg. |
1 | Se curăță creveții și se condimentează cu sare și piper. |
2 | |
3 | Între timp, se mărunțește salata iceberg pentru servire. |
4 | Se trec creveții prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește creveții prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
5 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C, se adaugă creveții înveliți și se prăjește până când devine auriu. |
6 | Creveții pane se servește cu salată Iceberg. |