Ciuperci pane umplute cu creier

Perfect pentru rețetă
Classic 1600
Părerea lumii
Partajează

Ingrediente

ciuperci1 kg
creier de porc200 g
sare, piper,
ceapă roșie1
făină pentru panare
ouă4
Pesmet Ditrói pentru panare
ulei

Pași

1Se taie ceapa mărunt și se prăjește în ulei. Se curăță creierul de porc și se fierbe împreună cu ceapa cu puțină apă. Se condimentează după gust cu sare și piper.
2
3Curățăm ciuperciile și umplem cu creierul de porc pregătit.
4Între timp, se fierb cartofii, pentru a pregăti pentru servire.
5Se trec ciupercile umplute prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelesc ciupercile umplute prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
6Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C, se adaugă ciupercile învelit și se prăjesc până când devin aurii.
1Se taie ceapa mărunt și se prăjește în ulei. Se curăță creierul de porc și se fierbe împreună cu ceapa cu puțină apă. Se condimentează după gust cu sare și piper.
2
3Curățăm ciuperciile și umplem cu creierul de porc pregătit.
4Între timp, se fierb cartofii, pentru a pregăti pentru servire.
5Se trec ciupercile umplute prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelesc ciupercile umplute prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
6Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C, se adaugă ciupercile învelit și se prăjesc până când devin aurii.

Tag-uri