ciuperci | 1 kg |
creier de porc | 200 g |
sare, piper, | |
ceapă roșie | 1 |
făină pentru panare | |
ouă | 4 |
Pesmet Ditrói pentru panare | |
ulei |
1 | Se taie ceapa mărunt și se prăjește în ulei. Se curăță creierul de porc și se fierbe împreună cu ceapa cu puțină apă. Se condimentează după gust cu sare și piper. |
2 | |
3 | Curățăm ciuperciile și umplem cu creierul de porc pregătit. |
4 | Între timp, se fierb cartofii, pentru a pregăti pentru servire. |
5 | Se trec ciupercile umplute prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelesc ciupercile umplute prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
6 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C, se adaugă ciupercile învelit și se prăjesc până când devin aurii. |
1 | Se taie ceapa mărunt și se prăjește în ulei. Se curăță creierul de porc și se fierbe împreună cu ceapa cu puțină apă. Se condimentează după gust cu sare și piper. |
2 | |
3 | Curățăm ciuperciile și umplem cu creierul de porc pregătit. |
4 | Între timp, se fierb cartofii, pentru a pregăti pentru servire. |
5 | Se trec ciupercile umplute prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelesc ciupercile umplute prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
6 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C, se adaugă ciupercile învelit și se prăjesc până când devin aurii. |