piept de pui | 4 felii |
portocale | 2 buc |
zahăr vanilinat | 2 plic |
esență de vanilie | |
zahăr | 100 g |
sare, piper | |
ouă | 2 |
Pasmet Ditrói | |
ulei |
1 | Se bat ușor feliile de carne pentru a le uniformiza grosimea. |
2 | |
3 | Se condimentează cu sare și piper pe ambele părți. |
4 | Se trec feliile de carne prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește carnea prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
5 | Între timp, curățăm portocalele, tăiem cubulețe. Într-o oală începem să fierbem împreună cu 200 ml de apă, adăugăm zahărul, zahărul vanilinat și esența de vanilie, până când sosul se îngroașă. |
6 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C, se adaugă carnea învelită și se prăjește pe ambele părți până când devine aurie. |
7 | Feliile de piept de pui pane se servește cu sosul de portocale. |
1 | Se bat ușor feliile de carne pentru a le uniformiza grosimea. |
2 | |
3 | Se condimentează cu sare și piper pe ambele părți. |
4 | Se trec feliile de carne prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește carnea prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
5 | Între timp, curățăm portocalele, tăiem cubulețe. Într-o oală începem să fierbem împreună cu 200 ml de apă, adăugăm zahărul, zahărul vanilinat și esența de vanilie, până când sosul se îngroașă. |
6 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C, se adaugă carnea învelită și se prăjește pe ambele părți până când devine aurie. |
7 | Feliile de piept de pui pane se servește cu sosul de portocale. |