Felii de piept de pui pane cu sos de portocale

Perfect pentru rețetă
Classic 1400
Părerea lumii
Partajează

Ingrediente

piept de pui4 felii
portocale 2 buc
zahăr vanilinat2 plic
esență de vanilie
zahăr100 g
sare, piper
ouă2
Pasmet Ditrói
ulei

Pași

1Se bat ușor feliile de carne pentru a le uniformiza grosimea.
2
3Se condimentează cu sare și piper pe ambele părți.
4Se trec feliile de carne prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește carnea prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
5Între timp, curățăm portocalele, tăiem cubulețe. Într-o oală începem să fierbem împreună cu 200 ml de apă, adăugăm zahărul, zahărul vanilinat și esența de vanilie, până când sosul se îngroașă.
6Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C, se adaugă carnea învelită și se prăjește pe ambele părți până când devine aurie.
7Feliile de piept de pui pane se servește cu sosul de portocale.
1Se bat ușor feliile de carne pentru a le uniformiza grosimea.
2
3Se condimentează cu sare și piper pe ambele părți.
4Se trec feliile de carne prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește carnea prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
5Între timp, curățăm portocalele, tăiem cubulețe. Într-o oală începem să fierbem împreună cu 200 ml de apă, adăugăm zahărul, zahărul vanilinat și esența de vanilie, până când sosul se îngroașă.
6Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 °C, se adaugă carnea învelită și se prăjește pe ambele părți până când devine aurie.
7Feliile de piept de pui pane se servește cu sosul de portocale.

Tag-uri