Cotlet de por umplut cu piersici

Perfect pentru rețetă
Classic 1400
Părerea lumii
Partajează

Ingrediente

cotlet de porc800 g
piersici200 g
sare, piper
orez500 g
făină pentru panare
ouă2
Pasmet Ditrói pentru panare
ulei

Pași

1Cotletul de porc se taie felii și se bate ușor pentru a le uniformiza grosimea. Se condimentează cu sare și piper.
2
3Curățăm piersicile și le așezăm pe feliile de cotlet de porc și le formăm.
4Între timp, se fierbe orezul și se condimentează după gust (sare).
5Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare.
6Se trec rondelele de carne prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește carnea prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
7Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 ℃, se adaugă carnea și se prăjește până când devine aurie.
8Cotletul de porc umplut cu piersică se servește cu orez.
1Cotletul de porc se taie felii și se bate ușor pentru a le uniformiza grosimea. Se condimentează cu sare și piper.
2
3Curățăm piersicile și le așezăm pe feliile de cotlet de porc și le formăm.
4Între timp, se fierbe orezul și se condimentează după gust (sare).
5Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare.
6Se trec rondelele de carne prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește carnea prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
7Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 ℃, se adaugă carnea și se prăjește până când devine aurie.
8Cotletul de porc umplut cu piersică se servește cu orez.

Tag-uri