cotlet de porc | 800 g |
piersici | 200 g |
sare, piper | |
orez | 500 g |
făină pentru panare | |
ouă | 2 |
Pasmet Ditrói pentru panare | |
ulei |
1 | Cotletul de porc se taie felii și se bate ușor pentru a le uniformiza grosimea. Se condimentează cu sare și piper. |
2 | |
3 | Curățăm piersicile și le așezăm pe feliile de cotlet de porc și le formăm. |
4 | Între timp, se fierbe orezul și se condimentează după gust (sare). |
5 | Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare. |
6 | Se trec rondelele de carne prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește carnea prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
7 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 ℃, se adaugă carnea și se prăjește până când devine aurie. |
8 | Cotletul de porc umplut cu piersică se servește cu orez. |
1 | Cotletul de porc se taie felii și se bate ușor pentru a le uniformiza grosimea. Se condimentează cu sare și piper. |
2 | |
3 | Curățăm piersicile și le așezăm pe feliile de cotlet de porc și le formăm. |
4 | Între timp, se fierbe orezul și se condimentează după gust (sare). |
5 | Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare. |
6 | Se trec rondelele de carne prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește carnea prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
7 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 ℃, se adaugă carnea și se prăjește până când devine aurie. |
8 | Cotletul de porc umplut cu piersică se servește cu orez. |