Piept de pui umplut cu urdă și mărar

Perfect pentru rețetă
Classic 1400
Părerea lumii
Partajează

Ingrediente

piept de pui2 bucăți întregi
urdă200 g
mărar o legătură
sare, piper
pătrunjel proaspăt
maghiran proaspăt
usturoi3 cățel
smântână20 g
făină pentru panare
ouă2
Pasmet Ditrói pentru panare
ulei

Pași

1Pieptul de pui se taie felii și se bate ușor pentru a le uniformiza grosimea. Se condimentează cu sare și piper.
2Se condimentează urda cu un pic de sare, piper și se amestecă cu maghiranul proaspăt.
3Umplutura se întinde pe feliile de piept de pui și se rulează.
4Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare.
5Se trec rondelele de carne prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește carnea prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
6Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 ℃, se adaugă carnea și se prăjește până când devine aurie.
7Smântâna se amestecă cu maghiranul și pătrunjelul proaspăt și se condimentează după gust cu sare, piper și usturoi.
8Pieptul de pui prăjit se taie în două și se toarnă sosul deasupra.
1Pieptul de pui se taie felii și se bate ușor pentru a le uniformiza grosimea. Se condimentează cu sare și piper.
2Se condimentează urda cu un pic de sare, piper și se amestecă cu maghiranul proaspăt.
3Umplutura se întinde pe feliile de piept de pui și se rulează.
4Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare.
5Se trec rondelele de carne prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește carnea prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform.
6Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 ℃, se adaugă carnea și se prăjește până când devine aurie.
7Smântâna se amestecă cu maghiranul și pătrunjelul proaspăt și se condimentează după gust cu sare, piper și usturoi.
8Pieptul de pui prăjit se taie în două și se toarnă sosul deasupra.

Tag-uri