piept de pui | 2 bucăți întregi |
urdă | 200 g |
mărar | o legătură |
sare, piper | |
pătrunjel proaspăt | |
maghiran proaspăt | |
usturoi | 3 cățel |
smântână | 20 g |
făină pentru panare | |
ouă | 2 |
Pasmet Ditrói pentru panare | |
ulei |
1 | Pieptul de pui se taie felii și se bate ușor pentru a le uniformiza grosimea. Se condimentează cu sare și piper. |
2 | Se condimentează urda cu un pic de sare, piper și se amestecă cu maghiranul proaspăt. |
3 | Umplutura se întinde pe feliile de piept de pui și se rulează. |
4 | Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare. |
5 | Se trec rondelele de carne prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește carnea prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
6 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 ℃, se adaugă carnea și se prăjește până când devine aurie. |
7 | Smântâna se amestecă cu maghiranul și pătrunjelul proaspăt și se condimentează după gust cu sare, piper și usturoi. |
8 | Pieptul de pui prăjit se taie în două și se toarnă sosul deasupra. |
1 | Pieptul de pui se taie felii și se bate ușor pentru a le uniformiza grosimea. Se condimentează cu sare și piper. |
2 | Se condimentează urda cu un pic de sare, piper și se amestecă cu maghiranul proaspăt. |
3 | Umplutura se întinde pe feliile de piept de pui și se rulează. |
4 | Se pregătește făina, oul și pesmetul pentru panare. |
5 | Se trec rondelele de carne prin făină, apoi prin oul bătut. Se învelește carnea prin pesmetul Ditrói, până când stratul este uniform. |
6 | Se încinge uleiul într-o tigaie la 180 ℃, se adaugă carnea și se prăjește până când devine aurie. |
7 | Smântâna se amestecă cu maghiranul și pătrunjelul proaspăt și se condimentează după gust cu sare, piper și usturoi. |
8 | Pieptul de pui prăjit se taie în două și se toarnă sosul deasupra. |